Selecteer een pagina

Vacature

 

Echte ondernemers gezocht die met elkaar een nieuw team willen opzetten in het Gooi.

(WIJK-) VERPEEGKUNDIGE EN WIJKZIEKENVERZORGENDE GEZOCHT DIE WILLEN BOUWEN

• Niveau 3 Niveau 4 (mbo), Niveau 5 (hbo),
• Starter, 0 tot 3 jaar, 3 tot 6 jaar

Palliatief thuiszorg Nederland levert intensieve wijkverpleging, verpleging, verzorging en palliatieve terminale zorg vanuit kleine, zelfsturende teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden.

Wij zijn op zoek naar een (wijk)verpleegkundige/ wijkziekenverzorgende die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg voor de cliënt. Je bent zichtbaar in de buurt, en zoekt samen met cliënten naar oplossingen. Als (wijk)verpleegkundige/ wijkziekenverzorgende bij Palliatief Thuiszorg Nederland verricht je alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces.

Het team is verantwoordelijk voor de intake en eindevaluatie. Je werkt daarbij samen met andere (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.

Je bent een gediplomeerd wijkverpleegkundige (hbo-v/ MGZ), verpleegkundige in de wijk (niveau 4) of wijkziekenverzorgende (niveau 3 IG) die ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je het beste contact opnemen telefoonnummer: 035-2019815.
Wij bieden je een afwisselende baan in een laagdrempelige organisatie, die jou de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier zorg te verlenen. Je werkt in een zelfsturend team bestaande uit maximaal 6 personen. Salariëring vindt plaats conform CAO VVT. ZZP-overeenkomst of vast in loondienst.

info@palliatiefthuiszorgnederland.nl
Tel: 035-2019819
Minimaal 4 uur per week
Auto is noodzakelijk